Muziektheater Kaliber
image1 image2 image3

 AfficheBenB

Onze nieuwe productie: Beggars & Barricades!

Eind maart 2017 treden wij op met Beggars & Barricades, een avondvullende show gebaseerd op Victor Hugo's Les Misérables. Er zijn nog kaartjes te krijgen!

Les Misérables is muziektheater op zijn best. Het is een verhaal met meerdere lagen, van echte mensen en realistische problematiek, gevat in de betovering van muziek en theater. Het gaat over een verdrukt volk, over mensen die de weg kwijtraken en over een man die besloten heeft het goede te doen.

Wij vertellen dit verhaal aan de hand van heerlijk meeslepende en ontroerende muziek van onder andere de musical Les Misérables. Solo's, duetten en veelstemmige koormuziek wisselen elkaar af.

Beggars & Barricades heeft tevens een eigen verrassende enscenering, zodat het verhaal zich voor zowel je oren als je ogen ontvouwt. Deze mise-en-scène is speciaal voor Kaliber ontworpen en geregisseerd door niemand minder dan Sybrand van der Werf, bekend als regisseur van Opera Zuid.

Om de sfeer compleet te maken treden we op in de monumentale Sint Janskerk aan het Vrijthof.

Kom naar Beggars & Barricades op 24, 25 maart of 31 maart! Aanvang: 20:00 uur (zaal open 19.30u). Kaartjes kosten 15 euro inclusief 1 consumptie. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 10 euro. Kaartjes zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld in je mail de voor- en achternaam van de hoofdboeker, de datum van de voorstelling die je wilt bijwonen en het aantal kaartjes dat je wilt bestellen.

Beggars & Barricades wordt mede mogelijk gemaakt door het Elisabeth Strouven Fonds, Gemeente Maastricht en Rabobank Maastricht en Omstreken.

 ElisabethStrouven                       Rabobanklogo                       GemeenteMaastricht

 

2019  Muziektheater Kaliber   Made by Henri Teunissen